Пред-акцелераторска програма за стартапи основани од жени

3

povik

Аплицирајте за новата пред-акцелераторска програма за стартапи основани од жени на ИМЕ Програмата во партнерство со ЦЕЕД Хаб Скопје! Дванаесет неделната пред-акцелераторската програма, на старт – ап компаниите и бизнис идеите ќе им помогне во развој и усовршување на бизнис моделот, развивање и усовршување на презентација пред потенцијални инвеститори, работен простор, ментори, советници, многу настани, едукација, вмрежување и поддршка во развојот на производите или услугите. На крајот, учесничките ќе имаат демо ден, односно можност своите идеи да ги претстават пред инвеститори, бизнис ангели и инвестициски фондови.

Аплицирајте до 28-ми февруари!

Апликацијата ќе ја најдете на следниот линк: https://ceedhubskopje.typeform.com/to/bCoMpH

Наменето е за жени и девојки со бизнис идеја или веќе основана компанија! Програмата се спроведува во соработка со Националниот младински совет, Асоцијација на бизнис жени, Мултикултура, Една може и CEFE Македонија.

*Само избраните кандидати/стартапи ќе бидат контактирани со повеќе детали за програмата.