Преполовен автомобил се трансформира во киоск за брза храна

30

Црвен Fiat coupe, од автомобил стана киоск, во којшто се пржат компирчиња. Дизајнерот Бенедето Буфалино, препознатлив по необичниот начин на трансформација на предмети, создаде таканаречен киоск за брза храна од автомобил, пишува Designboom.

Автомобилот е преполовен по должина и во средината е поставената потребната опрема за подготовка на храната.

Фото: Facebook