Промотивна понуда на ONE TOTAL S+

61

galax1Сите нови корисници, но и оние кои ќе го обноват договорот за ONE TOTAL S+ тарифниот модел, за само 399 денари месечна претплата ќе добијат промотивна понуда, соопшти телекомуникацискиот оператор ОНЕ.

Во понудата се вклучени неограничени разговори во мрежата на ОНЕ, 200 бесплатни минути кон другите мрежи, по 300 СМС и ММС пораки, 300 мегабајти интернет и три месеца без претплата.

“Дополнително, со ONE TOTAL S+, корисниците можат да изберат и мобилен телефон од широката палета на телефони, а ОНЕ го препорачува Samsung S 3570 кој со овој тарифен модел корисниците го добиваат за 0 денари”, информираат од компанијата.