Qatar Airways доделува два бесплатни билети

5

qatarФото: Facebook

Авиокомпанијата Qatar Airways на својот веб сајт објави дека доделува две бесплатни електронски билети до било која дестинација.

Сè што треба да направите е да се пријавите за добивање на Qatar Airways newsletter. Пријавувањето трае најдоцна до 5 март 2018 година.

Наградените ќе добијат два билети од економска класа до било која дестинација до која што летаат авионите на Qatar Airways.