Реклама на Samsung за сурфери

3

samsung

Во партнерство со Светската сурферска лига, Samsung сними видео за сурфери. Во видеото се појавуваат некои од најголемите професионалци во овој спорт. Пораката на спотот е дека како и во технологијата, и во сурфањето еден не може сам да дојде до следното ниво. Без луѓето, без “ние” и “нас”, “јас” е ништо. Заедно стануваме подобри. Ние сме поголеми од Јас.