Samsung направи човечки калеидоскоп за промоција на Gear S2 часовникот

2

samsung

Samsung направи одлично видео за промоција на паметниот часовник Gear S2 – човечки калеидоскоп. Во видеото учествуваат 150 музичари, атлетичари, танчери…