Секој нов сопственик на Форд Фиеста ќе патува во Келн

36

Logo-Keln

Компанијата Ми-Да Гранд Моторс реши соодветно да ја прослави стогодишнината од автомобилската производна лента на Хенри Форд. По тој повод, до 15 септември, секој нов сопственик на Форд Фиеста ќе патува во Келн, каде директно во фабриката на Форд ќе присуствува на процесот на создавање на неговиот автомобил. Освен нова Форд Фиеста, сопствениците ќе добијат и незаборавно искуство во кое ќе се запознаат со маркантниот Келн, луѓето кои го создале нивниот автомобил и ќе го прослават јубилејот со најдоброто германско пиво.

Проследете ја нашата визија на http://ford.mk/Fiestakeln и видите како и вие може да освоите учество на нашата германската фиеста.