Шпаркасе Банка повлекува банкомати од употреба

3

Шпаркасе Банка Македонија ги информира своите клиенти дека од денес повлечени од употреба ќе бидат банкоматите Макпетрол Бутел на Ул.Бутелска бб и Бензиска пумпа Макпетрол на Индустриска бб.

Листата со останати банкомати корисниците можат да ја погледнат на следниот линк.