Стрес тест симулација на УАКС: Моделирање и мерење на кредитниот ризик во E-views и Excel

10

am 1

КАКО ИЗГЛЕДА ЧАС НА МАСТЕР НА УНИВЕРЗИТЕТ АМЕРИКАН КОЛЕЏ СКОПЈЕ?

ПРЕДАВАЊЕ ЗА ФИНАНСИИ И БАНКАРСТВО

Повелете на 21.10 од 16-17.30 ч

Промотивно предавање од програмата на магистерски студии на Факултет за Деловна економија и организациони науки – Концентрација финансии и банкарство.

Предавањето е без финансиска надокнада!
Слушателите ќе се здобијат и со ваучери за посебни погодности при упис на магистерски студии.

am 2Поради ограничен број на слушатели Ве молиме да го резервирате Вашето место на:

е-пошта: rahela.evtimova@uacs.edu.mk
телефон: +389/ 2 2463 156

ПРЕДАВАЧ: ПРОФ. Д-Р МАРЈАН ПЕТРЕСКИ, професор по економија и истражувач на Факултет за Деловна економија и организациони науки – Концентрација финансии и банкарство

ВРЕМЕ:       16:00-17:00 предавање
17:00-17:30 Networking Коктел УАКС кафетерија
МЕСТО:      Амфитеатар 1, Универзитет Американ