Textra SMS – попаметна и поубава замена за управување со СМС пораки на Android смартфони

16

Textra SMS е убаво дизајнирана, функционална, брза и многу употреблива алтернатива на стандардната апликација за работа со SMS и MMS пораки на Android. Дека навистина е така, говори и фактот што е симната повеќе од десет милиони пати и има просечна оцена од 4,4, со повеќе од четиристотини илјади корисници.

Она што ја прави оваа апликација толку интересна за широк опсег на корисници е секако фактот дека е многу приспособлива. Има повеќе од 180 понудени теми, а сè е дополнително приспособливо, така што во апликацијата најмногу ќе уживаат оние кои детално сакаат интерфејси за паметни телефони за да се прилагодат на личниот визуелен сензибилитет.

Покрај убавиот интерфејс и високото ниво на флексибилност, Textra SMS нуди и добро дизајнирани функции. Покрај гестовите за полесно управување со пораките, постои можност за одложено испраќање како и испраќање пораки во закажано време, брз одговор на СМС пораки, групни пораки, опција за блокирање пораки, инстант гласовни белешки и многу повеќе.

Оние кои сакаат да користат смајли во пораки, исто така ќе уживаат во оваа апликација, бидејќи апликацијата нуди нешто повеќе од три илјади од нив во различни стилови (нуди дури и смајли од iOS). Постои дури и бот за разговор кој помага полесно да се запознаете со она што го нуди Textra SMS. Исто така е погодно што апликацијата е компатибилна со Pushbullet, Android Wear и Android Auto, а за работите да бидат уште подобри, апликацијата е бесплатна.