ЦКБ со промена на работно време на филијала

8

Централнакооперативна банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека од понеделник 09.07.2018 година до 07.09.2018 година, филијалата Куманово ќе има ново работно време.

Според соопштението на банката од понеделник до петок експозитурата ќе работи од 08:00h – 17:00h, додека во сабота 08:00h – 13:00h.