Валканиот танц оставете им го на професионалците

23

reklama

Хитот од 80-тите, The Time of my Life од филмот Валканиот танц, на кој танцуваа Патрик Свејзи и Џенифер Греј, веројатно е еден од најомилените на многу двојки. Што се случува кога на подиумот ќе застанат аматери во обид да ги имитираат танчерите, погледнете во видеото на агенцијата Leo Burnett. Рекламата е за здравствено осигурување.