Видео: 25 години Photoshop

25

photoshop

Adobe ја прослави 25 годишнината на својот производ со краток филм, во кој за нешто повеќе од една минута е проследена еволуцијата на Photoshop. Оваа алатка за прв пат се појави на 19 февруари 1990 година.