WhatsApp подготвува новина за своите корисници

19

Во последно време се објавуваат голем број новини кои треба да го подобрат корисничкото искуство на WhatsApp. Последната најавена се однесува на опцијата Last seen, односно кога последен пат сте биле на апликацијата.

Во зависност од тоа што сте избрале, а тоа можеше да го види било кој или никој, пренесе Пословни Дневник.

 

Со воведувањето на новата опција My contacts except…, ќе можете да одредите кој што ќе види од вашите контакти.

Идеален за сите оние кои се уште сакаат да информираат некои, а од друга страна повторно да ја зачуваат својата приватност.