За да нема тепачки, купете си Nokia Lumia 1020

26

nokia

По тепачката на “Свадбата”, сега се степаа на училишна приредба. И овде корисниците на Apple и Samsung водат војна за подобра позиција да ги снимат своите деца што настапуваат во рециталот, па корисникот на Nokia Lumia 1020 со камера од 41 мегапиксели и неверојатен зум гледаше две претстави.