Ако се насмевнете ќе добиете Coca Cola

26

coca-cola-smile-back

Coca Cola со новата кампања “Smile Back” се обидува да ги натера луѓето повеќе да се смеат. Компанијата испрати свои луѓе во сите делови од светот само за да им се насмевнат на странците и да видат кој ќе им врати насмевка. Оние што на насмевката ќе вратат со насмевка, добиваат изненадување – пијалок, очила за сонце, капче, па дури и велосипед.