Apple во реклама за iPhone 5 го покажа iWatch?

19

iwatch

Новата реклама на Apple за iPhone 5 е кратка и јасна – секој ден, се повеќе луѓе уживаат слушајќи музика на iPhone отколку на други телефони. Но она што е интригантно е моментот околу 30-тата секунда и часовникот што го носи момчето што удира по масата. Дали е тоа долгоочекуваниот iWatch?