Автобуска станица во Монтреал се загрева кога сите се држат за раце

3

duracell

Duracell направи интересен потег за кампањата Моменти на топлина во студениот Монтреал. На автобуска станица во овој град, монтира систем за греење кој се активира само ако луѓето се фатат за рака и така го затворат кругот. Еве како изгледа сето тоа: