Автомобилот на Ford кој сам се паркира нов YouTube хит

23

ford

За само една недела од објавата на видеото на YouTube за автомобил на Ford кој има можности сам да се паркира, бројот на прегледи достигна 248.000. Oд компанијата веруваат дека успехот на видеото се должи на неколку фактори: добро раскажаната приказна, добрата имагинација и одличниот пристап во продавањето на приказната на неколку интернет портали.