Биткоин утрово – Нема промени на пазарот на криптовалути

20

Вкупната вредност на пазарот на криптовалути утрово е 2,89 трилиони долари.

Според Коингеко, биткоините утрово се движат околу 61.900 долари. Дигиталната паричка во последните 24 часа ја зголеми својата вредност за 0,6 отсто.

 

Етреумот, кој во изминатите 24 часа ја зголеми својата вредност за 1,2 отсто, моментално вреди 4.561 долари.