Бизнис плус кредит за правни лица на НЛБ Банка

6

nlb-banka-1-580x310

НЛБ Банка спроведува промотивна кампања за Бизнис плус кредит за правни лица, стои во соопштението на банката.

“Сите правни лица коишто ќе аплицираат за Бизнис плус кредитот во периодот од 11.11.2016 до 11.12.2016 година добиваат промотивна каматна стапка од 6,3%. Бизнис плус кредитот овозможува преку брза и едноставна процедура да обезбедите дополнителни средства за вашиот бизнис“, велат од банката.

Повеќе информации за кредитот, клиентите на НЛБ Банка може да добијат на телефонскиот број 02/ 15 600 или во најблиската експозитура на банката.