Blacklight – луксузна маса за билјард

143

BL-Gris-Maserati-Noir

Дизајнерското студио Quantum Play создаде луксузен билјард под името Blacklight Pool Table.

bl-luxe-2-2

Површината за играње билјард е направена од полиран алуминиум, има ЛЕД осветлување и посебно озвучување за поголемо задоволство на љубителите на билјард.

BL-gris-rouge

Blacklight се нуди во 27 различни бои, а оди во комплет со топчиња за билјард и сет за чистење.