BMW тест возење на носач на авиони

3

bmw

BMW M4 покажа што може на патека поставена врз носач на авиони. Ова видео предизвика многу реакции, а најголемата дилема кај гледачите е дали видеото е лажно или е снимано на вистинска локација.