Боја, визија, звук: Новата реклама за Xperia Z

18

sony

Sony направи реклама за новиот Xperia Z смартфон во која ќе уживате. Освен во прекрасните бои, во прошетката низ времето со производите на Sony, ќе уживате и во “Sound and Vision” на Дејвид Боуви.