Болна промоција: Депилација среде улица

24

rek2

Козметички салон смисли одличен начин да се промовира. Маж скоро целиот излепен со ленти со восок, шета по улиците на Торонто. Сите што ќе повлечат по една лента и ќе го издепилираат, добиваат 25% посто во салонот. Лентите со восок се означени со смајли во различни бои, во зависност од степенот на болка што ја чувствува на одреден дел од телото. Идејата е на агенцијата Lowe Roche, а мотото на Fuzz Wax Bar е “Толку добро, што боли”. Навистина боли.