Captain Morgan: Живеј како капетан

11

captain-morgan

Фото: Youtube

Живеј како капетан е пораката на рекламата за познатиот рум Captain Morgan. Главниот протагонист во рекламата влегува во бар, каде што сите ги ословува со “капетан“.

За изработка на оваа реклама беше задолжена маркетинг агенцијата Anomaly од Њујорк.