Човек на Месечината – емотивна реклама за Божик на John Lewis

2

reklama

Иако е само почеток на ноември, британскиот трговски ланец John Lewis веќе ја објави својата божиќна реклама. Компанијата е позната по емотивните реклами, а таква е и оваа.

Минатата година во центарот на вниманието на John Lewis беше пингвинот, а оваа година тоа е човекот на Месечината.