Coca-Cola: Помагајте им на другите и споделувајте среќа

27

coca cola

Новото видео на Coca – Cola од агенцијата Wieden + Kennedy, ги охрабрува луѓето да заборават на своите неуспеси и проблеми и од време на време да мислат и на другите луѓе. Мотото на компанијата е дека со помош на другите, се споделува среќата.

Што мислите, кој ќе биде следниот што ќе добие Coca – Cola?