Добивка од 307.000 денари за Интернешнел хотелс во 2018 година

25

Интернешнел хотелс минатата година ја заврши со добивка од 307.000 денари, покажува консолидираниот биланс на успех објавен на Македонска берза.

Добивката на компанијата заклучно 31-ви декември 2017 година, изнесува 3.785.000 денари.

Вкупните приходи од продажба во 2018 година беа на ниво од 94.706.000 денари, додека една година претходно имаа вредност од 100.331.000 денари.