понеделник, 5 декември, 2022
Почетна Ознаки угостителство

Ознака: угостителство

Најчитани

Што е солемнизација?

Од една страна, нотарот проверува дали договорот е составен во пропишана форма, а од друга страна на странките им ја објаснува смислата и последиците од тој договор.

Косово поднесе барање за спектакуларниот стадион од Катар да се пресели кај нив

Фудбалскиот сојуз на Косово би можел да го добие како подарок монтажниот стадион „974“ од Катар по Светското првенство во фудбал. Имено, косовскиот сојуз...

(Видео) Москвич излезе од производствената лента

Производството на Москвич повторно започна во Москва, во фабрика чиј поранешен сопственик е Рено, кој ја напушти Русија по агресијата на таа земја врз...

Пропаднат богаташ отплаќа милионски долг продавајќи колбаси на улица

Кинески милионер, кој неодамна банкротираше, стана ѕвезда во кинеската јавност откако реши да го исплати својот долг од 6,4 милиони долари продавајќи колбаси на...

Проверка на исплатата на повратот од МојДДВ и на е-ПДД

Управата за јавни приходи известува дека на електронската платформа е-ПДД постави нова функционалност за граѓаните кои скенираат фискални сметки преку апликацијата мој ДДВ.