Doritos… и татковците стануваат принцези

66

doritosМалите девојчиња сонуваат за тоа да бидат принцези. Татковците не сакаат да бидат принцези, но за љубов на своите деца, ќе бидат се што треба… Особено ако ги поткупат со ќеса чипс.