Е ова е природен леб

48

free rangeМлеко со афлатоксини, хамбургери и лазањи со коњско месо, јајца што се продаваат како органски, ама не се… Сето тоа ни е познато, ама вакво нешто се уште не сте виделе. Австралијците направија реклама во која лебот “се одгледува” на фарма, во природни услови.