Ексклузивна вила на Миконос во духот на традицијата

4

luksuz-arhitektura-enterijer-dizajn-vila-grcka-mikonos_99Оваа ултра луксузна вила со традиционални елементи моментално го бара својот нов сопственик, а нејзината цена може да се добие само по специјално барање.

Таа се наоѓа на сончевиот Миконос, а располага со три спални соби, три бањи, три камини, специјален простор за скара и за одлична забава на отворено.

Вилата има и неверојатен инфинити базен со поглед на море, се простира на 600 метри квадратни, а целиот имот располага со површина од 1.800 метри квадратни.

luksuz-arhitektura-enterijer-dizajn-vila-grcka-mikonos_01luksuz-arhitektura-enterijer-dizajn-vila-grcka-mikonos_03luksuz-arhitektura-enterijer-dizajn-vila-grcka-mikonos_04luksuz-arhitektura-enterijer-dizajn-vila-grcka-mikonos_06luksuz-arhitektura-enterijer-dizajn-vila-grcka-mikonos_15luksuz-arhitektura-enterijer-dizajn-vila-grcka-mikonos_16luksuz-arhitektura-enterijer-dizajn-vila-grcka-mikonos_08luksuz-arhitektura-enterijer-dizajn-vila-grcka-mikonos_11luksuz-arhitektura-enterijer-dizajn-vila-grcka-mikonos_07