Експозитурата на Комерцијална банка во Драчево нема да работи во петок и сабота

10

komercijalna-banka-logo

Експозитурата на Комерцијална банка во скопската населба Драчево нема да работи на 10-ти (петок) и 11-ти (сабота) февруари.

Причина за тоа е изведување на градежни работи.

Клиентите може да добијат дополнителни информации и поддршка на телефонскиот број 02/3168-770.