Експозитурата на Комерцијална банка во Капиштец нема да работа во петок и сабота

4

komercijalna-banka-logo

Експозитурата Капиштец на Комерцијална банка, поради изведување градежни активности, нема да работи утре (17.02.2017) и во сабота (18.02.2017 година), информираат од банката.

Најблиската експозитура Козле ќе работи во петок на 17 февруари, со продолжено работно време од 8:00 до 18:00 часот и регуларно во сабота од 8:00 до 13:00 часот. Исто така, најблиска експозитура на Банката со двосменско работно време од 7:30 до 18:00 часот во петок, и од 8:00 до 13:00 часот во сабота, е експозитурата Буњаковец.