Експозитурата на ПроКредит банка во Хром ќе работи со клиенти до први март

2

prokredit-banka

Експозитурата на ПроКредит банка во Хром ќе биде отворена за работа со клиенти до први март оваа година.

“По оваа дата, услугите на банката може да ги користите во сите експозитури и Зони 24/7 на ПроКредит банка во Скопје“, стои во соопштението на банката.