Експозитурата на Централна кооперативна банка во Куманово повторно почнува со работа

15

centralna-kooperativna-banka

Заврши реновирањето на експозитурата на Централна кооперативна банка во Куманово, што се наоѓа на улицата 11 Октомври бр.7, информираат од банката.

Експозитурата повторно почнува да работи со клиенти од денеска (16.02.2017 година).