Елегантни канцелариски додатоци од Montblanc

10

luksuz-fancy-dizajn-aksesoari-posao-radni--sto-99Montblanc, експертите во креирање на префинети интструменти за пишување и беспрекорни часовници дизајнираа уште една уникатна колекција Desk Accessories.

Истата ја сочинуваат специјални канцелариски додатоци и комплет за пишување, што ќе го разубават вашиот работен простор.

Новата ексклузивна линија на брендот ја спојува естетиката и функционалноста со елегантни кожни парчиња од најпрефинета италијанска кожа, произведена во нивната фабрика во Фиренца.

Подлогата за биро е направена од квалитетна црна кожа, а истата има и тајни прегради за приватни пораки или визит карти.

Тука е и префинетото пенкало Leather Ink Blotter, како и Calfskin Pen Tray со кој што ќе ги организирате разните инструменти за пишување.
luksuz-fancy-dizajn-aksesoari-posao-radni--sto (3)luksuz-fancy-dizajn-aksesoari-posao-radni--sto (5)luksuz-fancy-dizajn-aksesoari-posao-radni--sto (2)luksuz-fancy-dizajn-aksesoari-posao-radni--sto (4)luksuz-fancy-dizajn-aksesoari-posao-radni--sto (6)