Еве како Хонда невозможното го прави возможно

3

honda

Реалност или илузија? Новата реклама на Хонда дефинитивно треба да ја изгледате два пати. Ако и тогаш не ви е јасно како Хонда невозможното го прави возможно, во продолжение следува како е снимано ова видео.

Идејата е на агенцијата Mcgarrybowen од Лондон.