Евиан ги врати разиграните бебиња

23

evian 1

По двете успешни кампањи Water Babies од 1998 година и Roller Babies, еден од најгледаните клипови на YouТube, Евиан ги врати бебињата во игра со Baby & Me. И уште еднаш, брендот преку концептот “Останете млади”, на интересен начин го прикажува веселото и разиграно дете во секој човек.

Рекламата е снимана во Париз и Буенос Аирес, а бебињата танцуваат на ремиксот на францускиот електро артист Yuksek на Here Comes the Hotstepper.

evian 2

evian 3

evian 4