Фанта стана официјален спонзор на фантазијата

24

fanta

Агенцијата Jung von Matt преку рекламата наменета за германскиот пазар ја назначи Фанта за официјален спонзор на фантазијата. Со оваа реклама Фанта се приклучи кон иницијативата да се обноват 100 детски игралишта во Германија.

Погледнете го светот преку очите на децата.