Федерер како Агаси и Борг во реклама на Mercedes-Benz

9

federer

За новата реклама на компанијата Mercedes – Benz и моделот SL 2017, тенисерот Роџер Федерер се појавува како најголемите светски рекети Род Лејвер, Бјорн Борг, Џон Мекинро, Андре Агаси.

Во кампањата Безвремени (Timeless), заедно со најдобрите тенисери (во улога на Федерер), можат да се видат и безвремените модели на Mercedes-Benz SL од тој период.