Филијалата на Комерцијална банка во Кавадарци нема да работи оваа и следната сабота

12

komercijalna-banka-logo

Филијалата на Комерцијална банка во Кавадарци нема да работи на 25-ти февруари (сабота) и на четврти март (сабота) поради изведување на градежни работи.

Од банката посочуваат дека најблиската експозитура во Неготино во сабота ќе работи со регуларно работно време од 8 до 14 часот.