Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка денеска со скратено работно време

6

komercijalna-banka-logo

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка денеска работат со скратено работно време поради спроведување на есенската акција Ден на дрвото.

komercijalna-banka

komercijalna-banka-1