Филијалите и експозитурите на ТТК Банка денеска ќе работат до 14 часот

1

ttk-banka

Филијалите и експозитурите на ТТК Банка денеска, поради есенската акција Ден на дрвото, ќе работат со скратено работно време до 14 часот.

На располагање на клиентите им се услугите достапни преку мобилното и електронското банкарство, како и мрежата на банкомати на ТТК Банка.