ФОТО: Внатрешни скали што секој дом ќе го направат повозбудливо место за живеење

722

Скалите во внатрешноста на куќата или станот можат да му дадат поголема вредност на просторот. Нешто едноставно како скали можат да станат убаво уметничко дело.

Битно е да се напомене дека за добар дизајн на скали најважен е не-естетскиот елемент – просторот. Водени од таа идеја најмногу бевме импресионирани од скалите со вградени фиоки за чување разни работи.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20