Горска донираше вода за настраданите од поплавите

43

gorska donacii

Компанијата Горска испрати камион со вода во погодените подрачја и веруваат дека на тој начин барем малку ќе го олеснат справувањето со природната непогода.

Планирано е да бидат испратени уште два камиона со Горска вода во локациите погодени од поплавите.