Халкбанк го става во мирување производот Голд Депозит

1

halkbank

Халкбанк ги известува своите клиенти дека производот Голд Депозит го става во мирување, а реорочувањето на активните Голд депозити ќе се врши со актуелните каматни стапки за Смарт Депозит.

Исто така, од банката информираат дека е извршена промена на каматните стапки на депозити на физички лица.