Халкбанк со промотивна понуда за корисниците на кредитни картички

1

halkbank

Халкбанк со промотивна понуда на крајот на секој месец за сите корисници на кредитните картички: Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Visa Classic, Visa Gold и Mastercard World.

Во промотивниот период, клиентите ќе имаат можност да подигнуваат готовина од ATM без провизија. Промоцијата важи само за подигнување на готовина од банкоматите на Халкбанк.