Head & Shoulders фризури за храбри

42

Procter & Gamble, за својот бренд Head & Shoulders, во соработка со агенцијата Saatchi & Saatchi Лондон направи серија необични видеа за последната кампања Scalp Brave. Креативецот Rob the Original на главите на тројца клиенти ги избричи ликовите на актерката Софиа Вергара и спортистите Џовани Дос Сантос и Одел Бекам Јуниор.

Целта на кампањата е да ги поттикне луѓето да бидат храбри и да ја прослават самодовербата што им ја дава Head & Shoulders. А за вакви фризури, навистина треба храброст.

Погледнете ги видеата под фотографиите:

1

2

3